Samenwerking

BenIk

Is een samenwerking tussen Flow & 2Cross.

Een samenwerking gebouwd op opgeteld bijna 50 jaar ervaring in het coach- en trainersvak. Met onze gezamenlijke passie voor het vak en plezier in ons werk maken wij nieuwe programma's en ontwikkelen concepten. Daarnaast hebben we veel mooie projecten samen mogen uitvoeren.

BenIk is een denktank voor nieuwe ideeën en programma's met betrekking tot talentontwikkeling en carrière coaching.

Wij ontwikkelden het Talent Paspoort, programma voor Young Professionals en F*ck dat pensioen 50+.

www.benik.eu 

Own Your Way

Own Your Way richt zich op de jong volwassene, young professional. Middels trajecten, inspiratiesessies, podcasts, webinars en workshops worden jonge mensen geïnspireerd op zoek te gaan naar hun kern en de keuzes te maken die daarbij passen zodat zij in staat zijn hun eigen weg te gaan.

Flow en Own Your Way werken onder andere samen in "de Werkshop", onze winkel die elke woensdagavond is geopend (Generaal de Bonskazerne) en voor iedereen  toegankelijk met vragen over je talenten, werk, carrière en keuzes in werk en leven.

www.ownyourway.nl 

loopbaancoach

Rapasso Clientvolgsysteem

Rapasso is een innovatief cloud-platform, een cliëntvolgsysteem dat de zelfregie van de kandidaat stimuleert, alle communicatie en acties centraliseert voor alle betrokken partijen. Geen schriftelijke dossiers meer nodig en alle persoonlijke gegevens zijn veilig opgeslagen. Het is gebruiksvriendelijk en opdrachtgevers kunnen ook aangemeld worden voor de portal zodat bijvoorbeeld nieuwe aanmeldingen heel eenvoudig via het systeem kunnen plaatsvinden.