Referenties

Wij werkten op gebied van talent ontwikkeling, carrière coaching, outplacement en duurzame inzetbaarheid ook voor:

ing coach
svb coach
rws coach
philips coach
efteling coach
sweco coach

Reacties kandidaten

  • Door de gesprekken en de oefeningen die ik kreeg van Sonja, kreeg ik de spiegel voor. Na een oncomfortabel gevoel heeft het me heel veel inzicht en letterlijk licht en lucht gegeven. Ik kijk anders naar mezelf (sterker nog nu zie ik mijn pure zelf) in relatie tot mijn werk en anderen. Ik weet waar mijn kracht, talent zit en hoe ik dit kan inzetten in mijn werk. Ik heb meer zelfvertrouwen. (Edith, directeur basisonderwijs))
  • Het coachtraject heeft me veel inzicht in mezelf opgeleverd die ik kan toepassen in mijn werk en wat voor mij veel duidelijkheid geeft over de richting waarin ik mezelf verder wil ontwikkelen. (Mark, projectleider)
  • Sonja heeft mij enorm geholpen om een carrière switch te maken. Zij heeft een duidelijk stappenplan wat erg goed werkt. Haar ervaring en manier van werken hebben mij een goed gevoel gegeven en het vertrouwen dat het gaat lukken. (Twan, marketingspecialist))
  • Na 22 jaar bij dezelfde werkgever te hebben gewerkt, heb ik met hulp van Sonja een nieuwe baan gevonden. Zonder haar steun was ik niet zover gekomen. (Danielle, administratief/backoffice medewerker)
  • Sonja, super coach en sparringpartner. Je was een echte inspiratiebron. (Monique, finance consultant)
  • Sonja is integer, doortastend en vakkundig. Ze maakt gebruik van de laatste media ontwikkelingen. Ze straalt rust en vertrouwen uit. (Valesca, HR specialist)