F*ck dat pensioen voor 50+

De kinderen van Annelies studeren en vliegen uit en zij komt tot de ontdekking dat er weer meer ruimte is voor haar zelf. Haar loopbaankeuzes werden vaak gemaakt vanuit haar verantwoordelijkheidsgevoel naar haar gezin. Het moest vooral goed te combineren zijn met haar privé-leven. Nu heeft zij de behoefte om meer vanuit haar ambities een keuze te maken. Haar talenten benutten en te werken aan haar werkplezier. Maar hoe...?

*************

Mark maakt zich zorgen om zijn toekomst. Jaren heeft hij een prima baan gehad en inkomenszekerheid was zeker een reden waarom hij misschien wel wat te lang bij zijn huidige werkgever is gebleven. Hij merkt dat de energie wegvloeit tijdens zijn werk. Als hij nog een carrièreswitch wil maken dan voelt hij wel de tijd dringen. Maar wat dan en hoe pak je dit aan?

*************

Zomaar wat ECHTE voorbeelden van 50'ers die de intrinsieke motivatie voelen om werk te maken van hun toekomst en niet de dagen willen aftellen tot hun pensioen.

Wil jij niet als een nachtkaarsje je werkzame leven langzaam laten uitdoven, maar later vertrekken met een knallend afscheid? Lekker in je energie blijven, mee blijven doen in werk en leven? Bij blijven bij alle ontwikkelingen en maatschappelijk betrokken blijven op welke manier dan ook? DAN IS DIT PROGRAMMA ECHT IETS VOOR JOU!

Dit jaarprogramma helpt de 50+er om de balans op te maken over werk en leven. Wat zijn je talenten, wat maakt je waardevol en hoe kun je jezelf met al je opgedane ervaring zo goed mogelijk inzetten, om met plezier, energiek en betekenisvol ouder te worden.

 

werkenergie balans
balans vitaliteit
uitdaging werk ontwikkeling

Wie  

  • 50+er met ambitie.

Wat                          

  • Een jaarprogramma in kleine groep, max 10 deelnemers, waarin trainingsdagen, workshops en persoonlijke coaching elkaar afwisselen.

Hoe              

  • Start -> uitgebreide TMA analyse.
  • Trainingsdagen gericht op inzicht in eigen talenten, competenties, loopbaanwaarden en drijfveren.
  • Persoonlijk leiderschap, positieve mindset en zingeving (IKIGAI).
  • Coach-sessies voor zelfreflectie, feedback en arbeidsmarktperspectieven en benadering.
  • Inspiratie en verbinding met deelnemers en andere inspirerende 50+ met ambitie om te netwerken.
  • begeleiding bij persoonlijk actieplan en realisatie van doelen.

Wanneer

  • Start jaarlijks in februari/maart. Voor 2022 is de startdatum donderdag 10 maart. Informeer naar de data van de trainingsdagen of meer informatie.